2020 m. vasario 13 d. 6a ir 6b klasės kartu su auklėtojomis Audrone Tijūnėliene ir Jolita Šulskiene vyko į edukacinę – pramoginę išvyką. 6a klasė lankėsi Lietuvos Banko Pinigų muziejuje. Edukacijos metu mokiniai sužinojo apie pasaulio pinigų ir bankininkystės istoriją, pinigų atsiradimo būdus, pavadinimų kilmę, apžiūrinėjo įvairius muziejaus eksponatus, patys galėjo nusikalti suvenyrines monetas, pasitikrinti turimas žinias dalyvaudami kompiuterinėse viktorinose.
6b klasė lankėsi Energetikos ir technikos muziejuje. Mokiniai dalyvavo edukacinėje programoje „Kaip Tomui įsižiebė lemputė”. Vaikai nagrinėjo elektros energijos naudą, fizikinius jos veikimo principus, ir, svarbiausia, kiekvienas galėjo pasijusti visai kaip Tomas Edisonas, nes sukonstravo savo lemputę! Po edukacijos šetokai susipažino su kitomis Energetikos ir technikos muziejaus ekspozicijomis.
Popietę abi klasės smagiai praleido viename didžiausių batutų pramogų centrų Europoje -Skypark batutų parke. Pagrindinė atrakcija pramogų parke yra milžiniška batutų arena su daugybe skirtingų pramogų ir užsiėmimų. Batutų arena suskirstyta į skirtingas zonas, kuriose galima rasti batutų sienas, bokštelius, nuo kurių galima šokinėti iš įvairaus aukščio. Yra kempinių baseinas, į kurį galima šokti, atlikinėjant triukus. Tai puikus būdas paskatinti mokinius sportuoti.
Laikas sostinėje neprailgo, mokiniai ne tik įgijo žinių, bet ir aktyviai pasportavo.

Jolita Šulskienė, Audronė Tijūnėlienė

edukacija (1)
edukacija (2)
edukacija (3)
edukacija (4)
edukacija (5)
edukacija (6)
edukacija (7)
edukacija (8)
edukacija (9)
1/9 
start stop bwd fwd


„Versmės" skyrius

TŪM II

Universalus mokymo(si) dizainas

Keturios gamtos stichijos

Paieška

Pamokų laikas

pamoku laikas pradines

Mokinių atostogos