darbuotojai

 

IKIMOKYKLINIO UGDYMO GRUPĖS DARBO LAIKAS/REŽIMAS

darbo laikas

LIETUVOS HIGIENOS NORMOS HN 75:2016 „IKIMOKYKLINIO IR PRIEŠMOKYKLINIO UGDYMO PROGRAMŲ VYKDYMO BENDRIEJI SVEIKATOS SAUGOS REIKALAVIMAI“ https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/TAIS.371081/asr

Vaikų priėmimas
1. Naujai atvykstantys vaikai priimami su vaiko sveikatos pažymėjimu (forma Nr. 027-1/a)
2. Kiekvieną dieną į grupę atvesti tik sveiką vaiką. Negalime priimti vaikų, kurie turi ūmių, užkrečiamų ligų požymius (karščiuoja, skundžiasi skausmu, viduriuoja, vemia, aštriai kosti, yra pūlingų išskyrų iš nosies), t. p. turinčių utėlių ar glindų.
3. B ū t i n a grupėje palikti tėvų darbo, namų ir mobiliojo telefono numerius, kad galėtume Jus informuoti vaikui susirgus. Pasikeitus telefono numeriui informuoti pedagogus.
4. Į grupę vaikai turi būti vedami švarūs, švariais drabužėliais, tinkama vidaus avalyne.
5. Viršutiniai drabužėliai turi būti patogūs ir praktiški, nesudarantys sunkumų vaikui rengtis savarankiškai.

Prašymą dėl vaiko priėmimo į priešmokyklinę ugdymo grupę rasite čia>>>

Prašymą dėl vaiko priėmimo į ikimokyklinę ugdymo grupę rasite čia>>>

Maitinimas ir atlyginimas už vaikų išlaikymą
1. Vaikai maitinami 3 kartus per dieną.
2. Norint atsisakyti pusryčių ar pavakarių, reikia rašyti prašymą direktoriui.
3. Pradėjus lankyti grupę pagal ikimokyklinio ugdymo programą iki einamojo mėnesio 15 dienos, abonementinis mokestis – 100 proc. (yra 15 proc. bazinės socialinės išmokos dydžio), o nuo 16 dienos – 50 proc. abonentinio mokesčio dydžio. Už vaikus, ugdomus pagal priešmokyklinio ugdymo programą, abonentinio mokesčio mokėti nereikia
4. Išvykstant iš grupės iki mėnesio 15 dienos abonementinis mokestis – 50 proc. abonentinio mokesčio dydžio, o nuo 16 dienos – 100 proc. abonentinio mokesčio dydžio.
5. Abonementinis mokestis skaičiuojamas ir tada, jei vaikas nelanko grupės.
6. Norint gauti mokesčio už vaiko maitinimą lengvatą, reikia rašyti prašymą direktoriui ir pateikti dokumentus, suteikiančius teisę į lengvatą. Lengvata taikoma nuo einamojo mėnesio.
7. Reikia mokėti pastovų 20 EUR dydžio mokestį, iš dalies padengiantį maisto gamybos kaštus, nepriklausomai nuo to, ar vaikas kasdien vedamas į grupę.
8. Už grupės lankymą reikia mokėti AB ŠIAULIŲ bankas, banko sąskaita LT 617181100000142789, internetu arba „Perlo“ terminale iki einamojo mėnesio 20 dienos.
9. Norint išvykti iš grupės, reikia rašyti prašymą direktoriui. Mokestis sumokamas paskutinę lankymo dieną.

ATLYGINIMO UŽ VAIKŲ, UGDOMŲ PAGAL IKIMOKYKLINIO IR PRIEŠMOKYKLINIO UGDYMO PROGRAMAS, IŠLAIKYMĄ UTENOS RAJONO SAVIVALDYBĖS ŠVIETIMO ĮSTAIGOSE NUSTATYMO TVARKOS APRAŠAS https://teisineinformacija.lt/utena/document/69659

 


„Versmės" skyrius

TŪM II

Universalus mokymo(si) dizainas

Keturios gamtos stichijos

Paieška

Pamokų laikas

pamoku laikas pradines

Mokinių atostogos