2019 m. kovo 5 d. Utenos Krašuonos progimnazijoje įvyko tradicine tapusi Utenos rajono ketvirtų klasių mokinių žinių viktorina „Metų ketvirtokas“, kurią organizavo ir užduotis vaikams parengė šios mokyklos mokytojos Inga Janaščienė ir Larisa Niaurienė. Viktorinoje dalyvavo 12 pačių gabiausių, aktyviausių ir darbščiausių ketvirtokų iš septynių rajono ugdymo įstaigų: Utenos Aukštakalnio progimnazijos „Žiburio“ skyriaus, Utenos mokyklos – darželio „Eglutė", Utenos Vyturių progimnazijos, Utenos Aukštakalnio pradinės mokyklos, Utenos Krašuonos progimnazijos, Utenos mokyklos – vaikų darželio ,,Varpelis“, Utenos rajono Užpalių gimnazijos. Mūsų progimnaziją atstovavo Patricija Vilkaitė, Akvilė Šapolaitė ir Luknė Graužinytė.
Vaikų pasirodymus stebėjo juos atlydėjusios mokytojos, Utenos rajono savivaldybės administracijos Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vyr. specialistė Zita Sabelkienė.
Šventės dalyvius pasveikino lietuvių liaudies kūrybos atlikėjų – konkurso „Tramtatulis“ Utenos turo laureatas, Krašuonos progimnazijos 3a klasės mokinys Erikas Pilipavičius, kurį paruošė mokytoja Larisa Niaurienė. Šauniausių rajono ketvirtokų laukė ne tik žinių pasitikrinimas, bet ir rėmėjų dovanos bei žaidimai. Kiekvienas viktorinos dalyvis pristatė savo išskirtinumą, pomėgius.
Išskirtinius muzikinius gabumus pademonstravo 4a klasės mokinė Patricija Vilkaitė, sudainavusi savo kūrybos dainą, O 4c klasės mokinė Luknė Graužinytė nustebino patekusi į finalą ir užėmusi antrąją vietą.
Visi viktorinos dalyviai ir juos parengę mokytojai apdovanoti padėkos raštais. Visi ketvirtokai dar turėjo galimybę sudalyvauti loterijoje ir išsirinkti rėmėjų dovanėles, o abu finalo dalyviai apdovanoti pagrindinių renginio rėmėjų UAB „ARKPREKYBA” ir VR kambario įkūrėjų įsteigtais prizais. Viktoriną rėmė Utenos rajono savivaldybės administracijos Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyrius, įmonė „ARKPREKYBA“, VR kambarys Utenoje, VŠĮ „Medijų ir edukacijos centras“, knygynas „Pegasas“, Utenos kultūros centras, „Amber Pica", įmonė CHARLOT LT (Utenos padalinys), V. Aramino IĮ.

Inga Janaščienė,
Utenos Krašuonos progimnazijos mokytoja

metu_ketvirtokas (1)
metu_ketvirtokas (2)
metu_ketvirtokas (3)
metu_ketvirtokas (4)
metu_ketvirtokas (5)
metu_ketvirtokas (6)
metu_ketvirtokas (7)
1/7 
start stop bwd fwd

 


„Versmės" skyrius

TŪM II

Universalus mokymo(si) dizainas

Keturios gamtos stichijos

Paieška

Pamokų laikas

pamoku laikas pradines

Mokinių atostogos