Ko reikia vaikui, kad būtų įdomu? Viena iš galimybių - tai integruotas ugdymo organizavimas, šiuolaikinės technologijos ir jų naudojimas pamokose, mokinių bendradarbiavimo, kūrybiškumo įgūdžių ugdymas. 

2017 gruodžio mėn. vyko tiksliųjų mokslų dienos - pamokos. Aštuntų klasių mokiniams vyko integruota matematikos, IT ir chemijos pamoka „Protų mūšis“. Klausimai protų mūšiui buvo pateikti naudojant interaktyvią programą Flippity, mokiniai galėjo rinktis temą ir klausimą už atitinkamą taškų skaičių. Ta pati programa mokinius suskirstė ir į grupes. Flippity programos pagalba galima kurti viktorinas, interaktyvius mokomuosius žaidimus, mokymosi korteles. Komandos atsakinėjo į matematikos, IT, chemijos įdomius, linksmus klausimus, sprendė galvosūkius. Pamokas vedė  aštuntų klasių mokiniai Adas, Gerda, Nojus ir Arnas. „Proto mūšio“ metu mokiniai daugiau sužinojo apie matematikos istoriją, mokėsi dirbti komandoje ir tuo pačiu pasitikrino savo žinias.
Penktų klasių mokiniams kūrybinėje erdvėje vyko netradicinė linksmoji pamoka, kurios metu vaikai sprendė kryžiažodžius, įvairius galvosūkius, vyko matematinė estafetė. Penktokai surengė piešinių parodą „Matematika dailėje“.
Matematika – kaip menas arba sportas, neįdomi tol, kol nepajauti azarto ir nepradedi domėtis. Susidomėkite. Džiaukitės, jauskitės gudrūs ir lavinkite savo smegenis.

Mokytojos Vanda Musteikienė ir Genutė Šemelienė

matematika (1)
matematika (10)
matematika (11)
matematika (2)
matematika (3)
matematika (4)
matematika (5)
matematika (6)
matematika (7)
matematika (8)
matematika (9)
01/11 
start stop bwd fwd


„Versmės" skyrius

TŪM II

Universalus mokymo(si) dizainas

Keturios gamtos stichijos

Paieška

Pamokų laikas

pamoku laikas pradines

Mokinių atostogos