Pirmoji balandžio savaitė Utenos Krašuonos progimnazijoje buvo pilna netradicinių veiklų, smagių įspūdžių ir naujų patirčių, kadangi mokykloje įvyko antrasis šalių partnerių susitikimas pagal progimnazijoje vykdomą tarptautinį ERASMUS+ programos bendrojo ugdymo strateginių partnerysčių projektą „Pasiruošk, dėmesio, pirmyn į 2020-uosius!“.
Projekto tikslas – skatinti sporto kultūrą ir praktiką, taip pat atkreipti švietimo bendruomenių dėmesį į Europos Sąjungos piliečių ir olimpines vertybes. Šio susitikimo tema ir tikslas – Paralimpinės žaidynės. Mokiniai, dar prieš įvykstant susitikimui, mokėsi apie Paralimpinių Žaidynių istoriją, susipažino su įvairiais paralimpiniais sportais, vyko į susitikimus su paralimpiečiais sportininkais, vykdė kitas įvairias veiklas, kad kuo daugiau sužinotų ir išmoktų apie Paralimpines Žaidynes.
2019 m. balandžio 1 - 5 dienomis į Utenos Krašuonos progimnaziją suvažiavo svečiai iš Graikijos, Prancūzijos, Ispanijos, Italijos ir Lenkijos. Atvyko 15 mokytojų ir 20 moksleivių.

Apie projekto renginius plačiau skaitykite čia>>>

Projekto „Ready, Steady, Go to 2020“ veiklos jau ir  

Visą informaciją apie šį projektą rasite čia>>>


„Versmės" skyrius

TŪM II

Universalus mokymo(si) dizainas

Keturios gamtos stichijos

Paieška

Pamokų laikas

pamoku laikas pradines

Mokinių atostogos