Utenos Krašuonos progimnazija aktyviai dalyvauja ERASMUS+ programos bendrojo ugdymo strateginių partnerysčių projekto „Pasiruošk, dėmesio, pirmyn į 2020-uosius!“ veiklose ir viena iš projekto užduočių visoms projekte dalyvaujančioms mokykloms buvo pagaminti stalo žaidimus. Buvo pasirinkti du žaidimai: ATMINTIES (angl. Memory) ir Dobble žaidimai.
Pradinių klasių mokiniai įsitraukė į smagų ir kūrybišką darbą. Pirmiausia jie visi piešė įvarius paveikslėlius, susijusius su sportu, Olimpinėmis žaidynėmis ir projekte dalyvaujančiomis šalimis. Tuomet su mokytojų pagalba paveikslėliai buvo nuskanuoti ir paversti į spalvingus ir nuotaikingus stalo žaidimus.
Šv. Kalėdų proga visos projekte dalyvaujančios šalys apsikeitė savo kurtais žaidimais. Visi žaidimai yra mūsų progimnazijos bibliotekoje ir mokiniai gali puikiai praleisti laiką lavindami atmintį bei ugdydami kitus mokymosi gebėjimus stalo žaidimų pagalba. Pamokos, pertraukos ar užklasinė veikla gali būti paįvairinta šiais smagiais stalo žaidimais. Būtent tokia žaidybinė veikla ir suteikia vaikams daugiausiai pasitenkinimo, taip pat daugiausiai juos išmoko ir leidžia save išbandyti skirtinguose vaidmenyse ir situacijose. Žaidimas – tai saugus būdas pažinti save ir pasaulį.

Parengė anglų k. mokytoja Daiva Rimšienė

zaidimai (1)
zaidimai (2)
zaidimai (3)
zaidimai (4)
zaidimai (5)
zaidimai (6)
zaidimai (7)
zaidimai (8)
1/8 
start stop bwd fwd


„Versmės" skyrius

TŪM II

Universalus mokymo(si) dizainas

Keturios gamtos stichijos

Paieška

Pamokų laikas

pamoku laikas pradines

Mokinių atostogos