Rugsėjo 26-ąją pasaulyje švenčiama Europos kalbų diena. Tuo siekiama paskatinti kalbų mokymosi įvairovę bei pagarbą visoms Europos, regionų ir tautinių mažumų kalboms.

2018 m. rugsėjo 26 d. Vyturių progimnazijos anglų bei rusų kalbos mokytojos suorganizavo Rusangliadą, į kurią sukvietė įvairias Utenos rajono ugdymo įstaigas. Mūsų progimnaziją šiame renginyje atstovavo 4 mokinių komanda: 7b klasės mokiniai Ėlijus Sirgėdas ir Ernestas Petrėnas (anglų kalbos mokytoja Grita Morkienė, rusų kalbos mokytoja Jolita Šulskienė) bei 8a klasės mokiniai Rokas Meidus ir Vakaris Bartaševičius (anglų kalbos mokytojos Rasa Balaišienė bei Rasa Sakalauskienė, rusų kalbos mokytoja Jolita Šulskienė). Komisijos narėmis buvo pakviestos ir mokinius į renginį palydėjo anglų kalbos mokytoja Zita Stankevičė bei rusų kalbos mokytoja Jolita Šulskienė.
Susirinkę moksleiviai atliko įvairias užduotis rusų bei anglų kalbomis, pasitikrino savo žinias ir smagiai praleido laiką. Visi dalyviai buvo apdovanoti padėkomis ir saldžiomis dovanėlėmis.
Ačiū mūsų šaunių vyrų komandai puikiai pasirodžiusiai renginyje.

Parengė anglų kalbos mokytoja Zita Stankevičė

rusangliada (1)
rusangliada (2)
rusangliada (3)
rusangliada (4)
rusangliada (5)
rusangliada (6)
rusangliada (7)
1/7 
start stop bwd fwd


„Versmės" skyrius

TŪM II

Universalus mokymo(si) dizainas

Keturios gamtos stichijos

Paieška

Pamokų laikas

pamoku laikas pradines

Mokinių atostogos