2018 m. birželio 1 d. Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras ketvirtus metus inicijuoja visuotinę atvirų durų dieną tėvų darbovietėse „ŠOK Į TĖVŲ KLUMPES“. Mūsų mokykla taip pat prisijungė prie šios iniciatyvos. Tad ir mūsų klasei teko pasukti galvas, kuri Utenoje veikianti įmonė galėtų priimti. Klasės mokiniai skambino savo tėveliams tarėsi dėl priėmimo. Įsiprašyti į svečius nebuvo lengva. Esame dėkingi Saimono Balčio tėveliui, kuris susitarė su įmonės generaliniu direktoriumi Rolandu Mockumi. Taigi auklėtojai beliko suderinti tik laiką ir nuvykimą.
UAB „Vytrolma“ specializacija – aukštos kokybės gaminių iš lakštinio plieno, skirtų statyboms ir statybų pramonei, gamyba. Įmonė įkurta 1994 m. ir produkciją tiekia ne tik Lietuvos, bet ir Europos Sąjungos, Rusijos rinkoms. Jos įkūrėjai ir savininkai yra energingi, idėjų ir optimizmo kupini žmonės, visuomet pirmenybę teikiantys gaminių kokybei ir užsakovų poreikiams bei patogumui.
Atvykus į įmonę mus pasitiko Dana Sidorenko įmonės pirkimų vadovė, bei generalinis direktorius Rolandas Mockus. Pirmiausiai mokiniai buvo pakviesti pasivaišinti skania kava ar arbata bei firminiais įmonės saldainiais. Direktorius padovanojo liemenes, kurias apsivilkę keliavome po UAB, lydimi vadovės Danos. Labiausiai mokiniams patiko naujausias įmonės pirkinys- robotas- lazeris.
Padėkoję už priėmimą susižavėję darbo sąlygomis grįžome į mokyklą.

6a klasės auklėtoja Alma Vitėnienė

vytrolna (1)
vytrolna (2)
vytrolna (3)
vytrolna (4)
vytrolna (5)
1/5 
start stop bwd fwd


„Versmės" skyrius

TŪM II

Universalus mokymo(si) dizainas

Keturios gamtos stichijos

Paieška

Pamokų laikas

pamoku laikas pradines

Mokinių atostogos