2017 m. gruodžio 20 d. visi progimnazijos ketvirtokai susirinko į netradicinę Kalėdinę anglų kalbos pamoką aktų salėje, kur vyko ketvirtų klasių mokinių Kalėdinių eilėraščių konkursas „Christmas poems 2017“. Renginį organizavo anglų kalbos mokytojos Zita Stankevičė ir Daiva Rimšienė. Džiugu, kad šį renginį parėmė AMES kalbų mokykla ir jos vadovė Jolanta Gasiūnienė, jie skyrė prizus konkurso nugalėtojams.
16 mokinių, dalyvavusių konkurse ne tik padeklamavo eilėraščius, bet ir pademonstravo savo kūrybiškumą mažomis vaidybinėmis scenomis. Visi pasirodymai buvo labai gražūs, bet komisija išrinko tris labiausiai įsiminusius pasirodymus ir jiems skyrė prizines vietas. I-oji vieta atiteko 4a klasės mokinei Ramintai Levčenkaitei, kuri padeklamavo eilėraštį apie penkias mažas eglutes. II-oji vieta buvo skirta 4c klasės mokinei Ievai Inčerytei, ji padeklamavo eilėraštį apie Kalėdinius norius. III-ąją vietą užėmė 4b klasės mokinė Elinga Bagočiūnaitė su žiemišku eilėraščiu apie sniego senį ir eglutę.
Visi susirinkę žiūrovai taip pat išreiškė savo simpatiją ir išrinko jiems labiausiai patikusį pasirodymą. Žiūrovų simpatijų prizas atiteko 4c klasės mokinei Viltei Fiodorovaitei, ji deklamavo eilėraštį apie Kalėdas.
Po eilėraščių konkurso vaikai žiūrėjo trumpą filmuką apie Kalėdas Britanijoje, lygino lietuviškas ir angliškas Kalėdų tradicijas, dainavo kalėdines dainas. Visi smagiai praleido laiką. Tikimės, kad toks renginys taps tradiciniu.
Rengdamiesi konkursui mokiniai taip pat piešė eilėraščių iliustracijas. Mokinių piešinių parodėlė, skirta eilėraščių konkursui yra demonstruojama progimnazijos III aukšto koridoriuje. Kviečiame apžiūrėti.

Anglų kalbos mokytoja Zita Stankevičė

kaledos (1)
kaledos (2)
kaledos (3)
kaledos (4)
kaledos (5)
kaledos (6)
kaledos (7)
kaledos (8)
kaledos (9)
1/9 
start stop bwd fwd


„Versmės" skyrius

TŪM II

Universalus mokymo(si) dizainas

Keturios gamtos stichijos

Paieška

Pamokų laikas

pamoku laikas pradines

Mokinių atostogos